The Stirling Shrillness - Black And White

Beroende av min telefon
Var kan man laga iphone i stockholm!?

Jag är just nu väldigt desperat eftersom min kära telefon har gått sönder. Jag har aldrig tagit sönder en telefon förut, det känns väldigt konstigt och lätt panikartat. Vad gjorde man förr i tiden när man inte hade en telefon? Hur gjorde man när man skulle boka lunchdate med sin kompis? Vad gjorde man om man blev sen till lunchen? Vad gjorde man när man kom för tidigt? (Jag brukar sitta och spela spel eller scolla igenom alla sociala nätverk). Vad gjorde man när man var uttråkad på toan? Vad gjorde man när man åkte tåg eller buss? (Jag brukar lyssna på musik eller läsa en bok på en app eller så). Jag känner mig väldigt handikappad just nu. Nu måste jag ju ha min dator tillgänglig för att kunna göra något (vilket visar sig vara väldigt opraktiskt, dessutom är man väldigt beroende av gratis wifi i närheten). Jag kan ju inte heller ringa och boka något tid för att reparera den.... eftersom jag itne har något telefon! 

Det känns lite som när det var strömavbrott när jag bodde hemma hos mamma och pappa i huset. Strömmen försvann när jag kollade film på min lediga dag. Då tänkte jag... "jaha, nu när jag inte har något el kan jag väl gå och passa på att laga lite lunch" Nej men det gick ju inte när man inte hade något el. Så där satt jag hungrig utan något att göra. Men jag tror att min kompis ska komma hem till mig imorgon så då kanske jag kan använda hennes telefon och boka en tid så att jag kan reparera min kära telefon.

Det har dock varit en nyttig upplevelse (om man nu kan kalla des för upplevelse) men jag har lärt mig hur beroende man egentligen är.